Jul i Hjertemedlem

Veien til å føle seg bra nok starter i Desember!

I Desember er det selvfølelse og det å føle seg bra nok som er tema. Hver eneste morgen vil du få tilgang til noe ekstra! Det handler om pust, meditasjon, forståelse og verktøy. Når vi kommer til juleaften så kommer du til å ha stor forståelse for hvorfor du ikke føler deg bra nok, og hva du kan gjøre med det!
Jeg blir med!
Jul i Hjertemedlem

Jul i Hjertemedlem starter om:

 • 00Dager
 • 00Timer
 • 00Minutter
 • 00Sekunder
Jeg er med!

Tenk deg følelsen av at

 • Du har en dårlig dag, angsten, tankene og uroen skaper kaos i kroppen, og du vet akkurat hva du skal gjøre med det!

 • Du føler deg ensom og at ingen forstår deg, men du vet akkurat hvor du kan gå for å lufte tankene og følelsene til noen som alltid forstår!

 • Du vet at tristheten, engstelsen og uroen er normale reaksjoner på det du har opplevd, og du vet akkurat hva du skal gjøre for å møte alle følelsene som kommer

Som Hjertemedlem vil du oppnå:

 • Å føle deg tryggere fordi du vil lære hvordan du kan forholde deg til det som er vanskelig.

 • Å føle deg mindre ensom fordi du har en gruppe med damer som heier på deg, og som er villig til å støtte deg i det som er vanskelig.

 • Å få et nytt syn på angsten som vil endre hvordan du ser på deg selv og din historie.

Du tilgang til:

 • En egen videoportal med kurs og videoer om hvordan du kan lære å forstå, møte og mestre angsten

 • Ukentlige livesendinger hvor jeg lærer bort mine beste råd for å overvinne angsten, og hvor du kan stille spørsmål til meg som jeg svarer direkte på i livesendingen. Spørsmål kan også stilles anonymt!

 • Gruppesamtaler over nett den første mandagen hver måned der du møter andre i samme situasjon som deg. Det er helt frivillig å delta, men de som gjør det opplever å få veldig mye tilbake fordi du blir kjent og får hjelp på en helt unik måte!!

 • Rabatt på timer med meg, hvor vi kan fokusere oss enda mer om akkurat din angst og hvordan du kan håndtere den. Istedet for Kr 1200,- pr time betaler du som Hjertemedlem kun kr. 780,-

 • Meditasjoner for spesifikke situasjoner i hverdagen der du trenger hjelp til å roe deg, jorde deg, få mer motivasjon eller bare møte følelsen du har der og da. Enten du trenger å gå, sitte eller stå finner du en meditasjon som passer deg her!

Dette sier et Hjertemedlem:

"Jeg vil absolutt anbefale hjertemedlem på det varmeste. Hjertemedlem har hjulpet meg gjennom den tøffe perioden med angst der man føler seg alene å har så mange spørsmål. I hjertemedlem er det ett fantastisk felleskap med damer og menn som heier hverandre frem og svarer på evt spørsmål man måtte ha. I tillegg til dette har jeg hatt noen privattimer med Kristine. Dette har hjulpet meg å se ting i perspektiv å lært å kjenne angsten på en helt annen måte enn redsel. Denne gruppen har gitt meg håp, motivasjon og styrke til å bygge meg opp til å overvinne angsten og lært meg at angsten, den er ikke farlig. 🙂 ⁣

Takket være hjertemedlem har jeg fått livet på nytt, der jeg kan gjøre akkurat det jeg ønsker å har lyst til 🙂⁣"

Hva er en medlemsportal?

Et mentalt treningssenter!

En medlemsportal er som et mentalt treningssenter der du hver måned får tilgang til nye temaer og nytt innhold. I stedet for å betale mange tusen for et kurs betaler du en liten sum hver måned for å fortsette å ha tilgang til videoer og gruppen. Det er ingen bindingstid, så når du føler deg trygg nok til å forlate oss betaler du ikke mer!
Hva er en medlemsportal?

Kjenner du deg igjen i en av disse?

Da er Hjertemedlem for deg!

 • Sterk angst

  Du føler deg fanget av angsten, og klarer ikke gjøre det du ønsker fordi angsten overmanner deg. Du vil selvsagt ikke at angsten skal ta over livet ditt, men du vet ikke hvordan du skal ta kontrollen tilbake.

 • Moderat angst

  Angsten preger deg i ting du gjør, og tar veldig mye av din energi. Du har overtaket over angsten og lar ikke den styre over livet ditt, men angsten ligger der hele tiden og tapper mye energi og krefter.

 • Mild angst / indre uro

  Angsten eller uroen er vanligvis ikke tilstede, men den ligger hele tiden og lurer i bakgrunnen. Du har kanskje også jobbet godt med angsten tidligere og føler nå du har god kontroll over den, men du er redd for at den skal dukke opp igjen.

Hjertemedlemmer sier:

 • Veiledning til en bedere hverdag.

  lin yvonne pedersen

  Etter at jeg ble med i Hjertemedlem har jeg fått inspirasjon og veiledning som har hjulpet meg til å få en bedre hverdag. Hjertemedlem er et fantastisk sted ...

  Les mer

  Etter at jeg ble med i Hjertemedlem har jeg fått inspirasjon og veiledning som har hjulpet meg til å få en bedre hverdag. Hjertemedlem er et fantastisk sted for veiledning, kunnskap og trygghet der vi kan dele erfaringer og få hjelp.

  Les mindre
 • Lettfattelig og steg for steg viser du vei til et bedre l...

  Elisabeth Langegard Ekrem

  Jeg er en stor tilhenger av hvordan du presenterer stoffet i dette kurset! Dette vil hjelpe mange som strever med angst til å ta tilbake livet sitt og stå go...

  Les mer

  Jeg er en stor tilhenger av hvordan du presenterer stoffet i dette kurset! Dette vil hjelpe mange som strever med angst til å ta tilbake livet sitt og stå godt i det! Anbefales!

  Les mindre

Jeg er her for å vise deg veien, ett skritt av gangen.

Neste gang du føler deg overveldet, sliten eller redd er jeg og gruppen der for å støtte, hjelpe og guide deg.

Velkommen til Hjertemedlem!

Fra angst til trygghet

Hjertemedlem er stedet for deg som er klar for å ta livet ditt tilbake, og som nekter å la frykten og de indre stemmene holde deg tilbake. Som Hjertemedlem lærer du de verktøyene du trenger for å jobbe med deg selv. Du lærer å ta vekk presset på prestasjon og følelsen av å ikke være bra nok. I stedet lærer du å ta vare på deg selv, og finne de små men viktige stegene som skal til for at du skal kunne leve i fred med deg selv og de indre demonene.
Bli med nå for kun 399 pr måned!
Velkommen til Hjertemedlem!

Som Hjertemedlem får du tilgang til:

NYHET I HJERTEMEDLEM!

Over lenger tid har jeg fått spørsmål om muligheten for å sette opp gruppesamtaler, og nå har det blitt virkelighet!

Den første mandagen hver måned kl. 9.00 kan du nå bli med på gruppesamtaler som en del av Hjertemedlem!⁣ ⁣ Samtalene foregår over nett, over et program som heter zoom. Du bestemmer helt selv om du vil aktivt delta, eller kun lytte.
NYHET I HJERTEMEDLEM!

Støttende felleskap

i lukket Facebookgruppe

Du blir med i en gruppe med mennesker som jobber med seg selv og som støtter og hjelper hverandre på de gode og dårlige dagene. Det er også her inne de ukentlige livesendingene foregår!
Støttende felleskap

Onlinekurset mitt: Trygg eksponering

Her vil du lære hvordan du skal gå frem, et skritt av gangen, for å gjøre det du er mest redd for.

Dette er et kurs som er laget for deg som ikke vet hvor du skal starte. Det er ikke lenger et problem, for her har jeg lagt opp hele løypa for deg. Med videoer og arbeidsark viser jeg deg veien.
Onlinekurset mitt: Trygg eksponering

Meditasjoner

I portalen finner du guidede meditasjoner både med og uten musikk

Temaet for meditasjonene er blant annet jording, indrebarn og trygghet.
Meditasjoner

Gode rabatter

på kurs og en-til-en timer

Som medlem får du 35% på alle 1:1 timer.
Gode rabatter
Watch Intro Video

Bli med på en sniktitt i portalen

Her viser jeg deg hva som skjer etter du har blitt Hjertemedlem!

Hjertemedlemmer sier:

 • Viktig for meg

  Helle J

  Hei. For meg betyr det å være medlem av hjertemedlem mye. Jeg opplever en stor søken etter det spirituelle og metafysiske. Når jeg 'oppdaget' denne alterna...

  Les mer

  Hei. For meg betyr det å være medlem av hjertemedlem mye. Jeg opplever en stor søken etter det spirituelle og metafysiske. Når jeg 'oppdaget' denne alternative troen som jeg nesten vil kalle det, var det mye som fallt på plass. Dette var en tro som stemte godt med det livssynet jeg selv hadde i barndommen. I voksen alder har åndelighet og tro ikke hatt noen stor plass, helt til jeg plutselig 'våknet' og nærmest over natten ble lidenskapelig opptatt av å lære alt jeg kunne lære innenfor spiritualitet. Mitt nåværende livssyn er ikke noe jeg snakker høyt om. Jeg vet det bare blir diskusjon, noe jeg ikke ønsker. Derfor er det så fint å kunne være her inne hos likesinnende på dette området. Jeg synes Kristine er utrolig kunnskapsrik og reflektert og veldig fin i måten hun kommuniserer på. Temaene som tas opp er interessante og jeg har lært mange nye, gode teknikker innenfor energi-arbeid og meditasjon. Tusen takk for at du har våget å ta steget og gjort dette til ditt arbeid. Og tusen takk for at jeg får være her inne. Hilsen H

  Les mindre
 • Endelig.

  terese hub

  For et par dager siden meldte eg meg inn i Hjertemedlem.no - Eg skrolla meg nedover sida i gruppa for å gjere meg litt kjent, og fant bl.a at frå 1. septem...

  Les mer

  For et par dager siden meldte eg meg inn i Hjertemedlem.no - Eg skrolla meg nedover sida i gruppa for å gjere meg litt kjent, og fant bl.a at frå 1. september så ligger det steg for steg-info. om korleis me lettare kan få kontakt med - og få tak i roen i oss sjøl. Og det har eg allerde fått et bedre grep om. Er spesielt glad for den uanstrengte tilnærminga til dette med meditasjon. Meditajon har for meg kun enda opp som ein irriterande kamp...før eg via Kristine si fine forklaring, fortår at det finnes små skritt inn mot meditasjon. Det gjer meg då håp om at eg kan mestre dette viktige verktøyet som meditasjon er. Endelig :) Gler meg til resten av stega eg kan ta gjennom den gruppa. Tusen takk til deg Kristine!

  Les mindre

Dette sier kundene mine

Bli Hjertemedlem og få tilgang med en gang!

Det koster kun Kr. 399,- pr måned, og er ingen bindingstid!

Bli Hjertemedlem nå! >>

Dette er meg:

 • Kristine Czilling Tørå

  Spesialpedagog og terapeut

  Kristine Czilling Tørå

  Jeg er utdannet med en Bachelorgrad i Spesialpedagogikk fra Universitetet i Oslo, og har derfor erfaring fra både undervisning og veiledning av mennesker i ulike livssituasjoner og aldre. Jeg er spesielt opptatt av hvordan psykisk helse og barndommens programmering har betydning for hvordan vi i dag har det og har skapt grunnlaget for hvorfor vi i dag finner ulike ting vanskelige. I dag jobber jeg som terapeut i Hjertesamtaler.no og Hjertemedlem.no der jeg bruker kunnskapen min som spesialpedagog sammen med min egen historie med angst til å hjelpe mennesker til å ta de viktige skrittene tilbake til seg selv, både via 1:1 timer, medlemsportal og kurs.

Ofte stilte spørsmål

 • Er det bindingstid?

  Nei, du kan når som helst melde deg via enten din egen profil på denne siden eller ved å sende meg en melding på Facebook eller til Kristine@hjertemedlem.no

 • Hvordan bestiller jeg 1:1 samtaler om jeg trenger det?

  Det gjør du ved å gå til www.Hjertemedlem.no

 • Hvordan fungerer betalingen?

  Du betaler med betalingskort etter du har laget profil. Om du får problemer sender du en mail til Kristine@hjertesamtaler.no