28 dager med indre ro

Vi starter 1. Februar

 • 00Days
 • 00Hours
 • 00Minutes
 • 00Seconds
Meld deg inn her!

28 dager med indre ro i Februar!

Vi starter 1. Februar

Hver dag får du tilgang til ny video  i Facebookgruppen.

Videoene vil være fra 5 min med pusteøvelser til lenger meditasjoner der jeg snakker om indre ro, svarer på spørsmål og gir deg den kunnskapen du trenger for å begynne å skape den indre roen for deg selv.

Blir du med?

28 dager med indre ro

Det er ingen bindingstid, og koster kun Kr. 299,- pr måned!

Bli med nå!

Som medlem får du tilgang til

Meditasjoner

I portalen finner du flere guidede meditasjoner både med og uten musikk

Temaet for meditasjonene er blant annet jording, indrebarn og trygghet
Meditasjoner

Gode rabatter

på kurs og en-til-en timer

Som medlem får du 50 % avslag på første en-til-en time med meg, og 20% på resten av timene. Du får også gode rabatter på kurs, og er den første som får vite om de!
Gode rabatter

Livesendinger

hver uke!

Hver uke sender jeg live der jeg svarer på spørsmål og går i dybden på de temaene du synes er mest spennende!
Livesendinger

Live fjernhealing

hver måned

Hver uke får du bli med på gruppehealing der du kan få påfyll av energi!
Live fjernhealing

Videoportal

Full av eksklusivt innhold!

Inne i videoportalen får du tilgang til alle tidligere livesendinger, minikurs og meditasjoner
Videoportal

Privat Facebookgruppe

Kun for Hjertemedlemmer!

Det er her inne alt som er live foregår, og du blir med i en gruppe med mennesker som jobber med seg selv og som ikke er redde for å snakke om det som er vanskelig!
Privat Facebookgruppe

Dette sier medlemmene

 • Kjempebra <3

  By Tone Pettersen

  Det er lett å få roen i seg med dette kurset, og man forstår hvor viktig hvert steg er for å utvikle seg. Takk Kristine <3

  Det er lett å få roen i seg med dette kurset, og man forstår hvor viktig hvert steg er for å utvikle seg. Takk Kristine <3

  Les mindre
 • Veldig bra

  By Elisabeth Gundersen

  Mye nyttig og fin hjelp

  Mye nyttig og fin hjelp

  Les mindre

Dette er deg:

Du er interessert i spirituell utvikling og livets dypere spørsmål, og samtidig opplever du å føle seg litt annerledes enn de du har rundt deg, du føler på uro og opplever at angsten til stadighet kommer tilbake og ødelegger for deg. 

Da er det er vanlig å føle seg:
✓ Tilsidesatt
✓ Ensom
✓ Overveldet
✓ Annerledes

De rundt deg forstår kanskje ikke helt hvorfor du ikke bare kan ha det bra. Hvorfor må du tenke sånn hele tiden? Kan du ikke bare ta deg sammen eller skjerpe deg? Gjøre som alle andre og slutte å henge deg opp i detaljer? 

Kanskje føler du at de ikke kjenner deg i det hele tatt?

Du er ikke alene!

Hjertemedlem er et fellesskap der vi bryr oss og støtter hverandre i denne prosessen. Her kan du dele opplevelsene og tankene du gjør deg underveis, og lære nye teknikker og tankemåter som vil hjelpe deg til å finne mer ro i hverdagen!

I Hjertemedlem får du både hjelp til å jobbe med følelsene dine, deg selv og intuisjon din, samtidig som du får den viktige støtten du trenger i din prosessen!

Dette sier medlemmene

 • Viktig for meg

  By Helle J

  Hei. For meg betyr det å være medlem av hjertemedlem mye. Jeg opplever en stor søken etter det spirituelle og metafysiske. Når jeg 'oppdaget' denne alterna...

  Les mer

  Hei. For meg betyr det å være medlem av hjertemedlem mye. Jeg opplever en stor søken etter det spirituelle og metafysiske. Når jeg 'oppdaget' denne alternative troen som jeg nesten vil kalle det, var det mye som fallt på plass. Dette var en tro som stemte godt med det livssynet jeg selv hadde i barndommen. I voksen alder har åndelighet og tro ikke hatt noen stor plass, helt til jeg plutselig 'våknet' og nærmest over natten ble lidenskapelig opptatt av å lære alt jeg kunne lære innenfor spiritualitet. Mitt nåværende livssyn er ikke noe jeg snakker høyt om. Jeg vet det bare blir diskusjon, noe jeg ikke ønsker. Derfor er det så fint å kunne være her inne hos likesinnende på dette området. Jeg synes Kristine er utrolig kunnskapsrik og reflektert og veldig fin i måten hun kommuniserer på. Temaene som tas opp er interessante og jeg har lært mange nye, gode teknikker innenfor energi-arbeid og meditasjon. Tusen takk for at du har våget å ta steget og gjort dette til ditt arbeid. Og tusen takk for at jeg får være her inne. Hilsen H

  Les mindre
 • Endelig.

  By terese hub

  For et par dager siden meldte eg meg inn i Hjertemedlem.no - Eg skrolla meg nedover sida i gruppa for å gjere meg litt kjent, og fant bl.a at frå 1. septem...

  Les mer

  For et par dager siden meldte eg meg inn i Hjertemedlem.no - Eg skrolla meg nedover sida i gruppa for å gjere meg litt kjent, og fant bl.a at frå 1. september så ligger det steg for steg-info. om korleis me lettare kan få kontakt med - og få tak i roen i oss sjøl. Og det har eg allerde fått et bedre grep om. Er spesielt glad for den uanstrengte tilnærminga til dette med meditasjon. Meditajon har for meg kun enda opp som ein irriterande kamp...før eg via Kristine si fine forklaring, fortår at det finnes små skritt inn mot meditasjon. Det gjer meg då håp om at eg kan mestre dette viktige verktøyet som meditasjon er. Endelig :) Gler meg til resten av stega eg kan ta gjennom den gruppa. Tusen takk til deg Kristine!

  Les mindre

Kursholder

 • Kristine Czilling Tørå

  Spesialpedagog, intuitiv veileder, healer og medium

  Kristine Czilling Tørå

  Kristine er utdannet med en Bachelorgrad i Spesialpedagogikk fra Universitetet i Oslo, og har derfor erfaring fra både undervisning og veiledning av mennesker i ulike situasjoner og aldre. Spesielt er hun opptatt av hvordan psykisk helse og barndommens programmering har betydning for hvordan vi i dag har det og har skapt grunnlaget for hvorfor vi i dag finner ulike ting vanskelige. I dag jobber hun som kursholder, terapeut og spirituell veileder i Hjertesamtaler.no der hun bruker kunnskapen sin som spesialpedagog sammen med intuisjonen sin for å hjelpe mennesker til å ta de store skrittene tilbake til seg selv, både via en-til en timer, medlemsportal og kurs.