Ventelisten er nå åpen!

Vi åpner igjen for nye Hjertemedlemmer til høsten. Skriv deg på ventelisten nå for å være sikker på å få det med deg!

Vær sikker på å være den første som får beskjed ved å skrive deg på Ventelisten.
GÅ TIL VENTELISTEN HER
Ventelisten er nå åpen!

Høres dette kjent ut?

 • Du føler du har prøvd alt du har kommet over av behandlere, bøker, videoer og kurs, men ingenting har egentlig hjulpet

 • Du føler deg ensom i deg selv fordi ingen egentlig forstår deg

 • Du jobber kjempehardt hver eneste dag med å få det bedre, men blir bare mer og mer sliten

 • Du føler at alle andre er så normale, mens du føler deg fanget i egne tanker og følelser

Jeg vil du skal vite at jeg vet akkurat hvordan det føles!

Og det er dette som har inspirert meg til å skape Hjertemedlem

Jeg var så lei av å ikke føle meg bra nok, sterk nok eller normal nok. Akkurat som deg følte jeg meg fanget i angsten takket være:

 • Terapeuter som føltes fjerne fra meg fordi de aldri delte noe om seg selv og sitt liv. Noe som fikk meg til å føle meg sykeliggjort og mindreverdig

 • Folk rundt meg som fikk meg til å føle meg dum, fordi jeg ikke bare kunne legge fra meg angsten, slutte å tenke sånn og fortsette livet

 • Et samfunn der følelser og angst fortsatt for det meste er tabu. Vi må holde igjen, ta oss sammen og ikke være så sensitive for å føle at vi hører til

Sammen skal vi legge denne gammeldagse måten å tenke på bak oss

Og vi starter akkurat nå!

Hjertemedlemmer

sier dette:

Skrevet av: Helle

Viktig for meg

Skrevet av: Helle

Jeg synes Kristine er utrolig kunnskapsrik og reflektert og veldig fin i måten hun kommuniserer på. Temaene som tas opp er interessante og jeg har lært mange nye, gode teknikker. Tusen takk for at du har våget å ta steget og gjort dette til ditt arbeid. Og tusen takk for at jeg får være her inne.

Spennende og lærerikt

Kristine har utrolig mye kunnskap og erfaring, og gir god forklaring underveis hvis man lurer på noe i forhold til temaet i hvert tema. Jeg har lært så utrolig mye om meg selv og om følelser og det å kunne heale seg selv med gode veilednings og info videoer. Medlemssidene er spennende og lærerik med masse materiale og live videoer og med mange varierte meditasjoner.
Skrevet av: Terese

Endelig

Skrevet av: Terese

Meditasjon har for meg kun enda opp som ein irriterande kamp..før eg via Kristine si fine forklaring, forstår at det finnes små skritt inn mot meditasjon. Det gjermeg håp om at ei kan mestre dette viktige verktøyet som meditasjon er. Gler meg til resten av stega eg kan ta gjennom den gruppa. Tusen takk til deg Kristine!
Skrevet av: Tone

Kjempe bra <3

Skrevet av: Tone

Det er lett å få roen i seg med dette kurset, og man forstår hvor viktig hvert steg er for å utvikle seg. Takk Kristine <3
Skrevet av: Reidunn

Skrevet av: Reidunn

Har fulgt med på hva du legger ut og sett på livesendingene dine. Lærte mye og fikk flere verktøy som jeg har brukt på meg selv og andre med gode resultater. Har brukt Tft på meg selv og andre i forskjellige situasjoner med gode resultater, men du har fått meg til å identifisere mønstre i mitt følelsesliv som har vært stengt av p.g.a traumer. Ser nå meg selv på en annen måte, forstår og aksepterer at alle traumene har gjort meg til den jeg er på godt og vondt.

Velkommen til Hjertemedlem!

Fra angst til trygghet

Hjertemedlem er stedet for deg som er klar for å ta livet ditt tilbake, og som nekter å la frykten og de indre stemmene holde deg tilbake. Som Hjertemedlem lærer du de verktøyene du trenger for å jobbe med deg selv. Du lærer å ta vekk presset på prestasjon og følelsen av å ikke være bra nok. I stedet lærer du å ta vare på deg selv, og finne de små men viktige stegene som skal til for at du skal kunne leve i fred med deg selv og de indre demonene.
Meld deg inn nå!
Velkommen til Hjertemedlem!
Watch Intro Video

Bli med på en sniktitt i portalen

Her viser jeg deg hva som skjer etter du har blitt Hjertemedlem!

I Hjertemedlem vil du få hjelp til å takle

 • Det evige tankekjøret

 • Det dårlig selvbildet

 • Den indre uroen

Alle medlemmer får tilgang til:

Hva gjør Hjertemedlem så unikt?

 • Jeg har selv gått veien

  Det jeg lærer bort har jeg ikke bare lært i en bok. Jeg har gått veien fra å være sengeliggende, fordi angsten hadde fullstendig tatt over livet mitt, til der jeg er i dag hvor jeg driver mitt eget firma og får lov til å hjelpe andre med mine erfaringer.

 • Felleskap

  Det er ikke bare jeg som forstår hvordan du har det. Her får du støtte fra hele gjengen. Bli kjent med andre som er i samme situasjon og få støtte underveis i din prosess i privat Facebookgruppe. Om du ikke føler deg trygg nok til å dele med fellesskapet enda, så er det helt opp til deg.

 • Du føler deg sett og ivaretatt

  Selv om alt foregår over nett vil du likevel føle deg sett og varetatt gjennom hele prosessen. Jeg er tilgjenglig på både mail og meldinger, og alle får en gratis start-samtale over videochat så du skal komme godt og trygt i gang!

Bli Hjertemedlem og få tilgang med en gang!

Det koster kun Kr. 299,- pr måned, og er ingen bindingstid!

Bli Hjertemedlem nå! >>

Dette er meg:

 • Kristine Czilling Tørå

  Spesialpedagog og terapeut

  Kristine Czilling Tørå

  Kristine er utdannet med en Bachelorgrad i Spesialpedagogikk fra Universitetet i Oslo, og har derfor erfaring fra både undervisning og veiledning av mennesker i ulike livssituasjoner og aldre. Spesielt er hun opptatt av hvordan psykisk helse og barndommens programmering har betydning for hvordan vi i dag har det og har skapt grunnlaget for hvorfor vi i dag finner ulike ting vanskelige. I dag jobber hun som terapeut i Hjertesamtaler.no og Hjertemedlem der hun bruker kunnskapen sin som spesialpedagog sammen med sin egen historie med angst til å hjelpe mennesker til å ta de viktige skrittene tilbake til seg selv, både via 1:1 timer, medlemsportal og kurs.

Onlinekurset mitt: Trygg eksponering

Lær deg å møte det du er mest redd for på en trygg og god måte

Et fullt onlinekurs i 23 deler der jeg tar deg gjennom hele prosessen steg-for-steg. I dette kurset vil du lære alt du trenger å vite om hva som skjer når du har angst, hvordan du vet at du har angst, hvordan forberede deg og hvordan eksponere deg.
Onlinekurset mitt: Trygg eksponering

Privat Facebookgruppe

Kun for Hjertemedlemmer!

Det er her inne alt som er live foregår, og du blir med i en gruppe med mennesker som jobber med seg selv og som ikke er redde for å snakke om det som er vanskelig!
Privat Facebookgruppe

Livesendinger

hver uke!

Hver uke sender jeg live der jeg svarer på spørsmål og går i dybden på de temaene du synes er mest spennende!
Livesendinger

Meditasjoner

I portalen finner du guidede meditasjoner både med og uten musikk

Temaet for meditasjonene er blant annet jording, indrebarn og trygghet.
Meditasjoner

Gode rabatter

på kurs og en-til-en timer

Som medlem får du 50 % avslag på første en-til-en time med meg, og 20% på resten av timene. Du får også gode rabatter på kurs, og er den første som får vite om de!
Gode rabatter

Videoportal

Full av eksklusivt innhold!

Inne i videoportalen får du tilgang til alle tidligere livesendinger, minikurs og meditasjoner
Videoportal

Bli Hjertemedlem og få tilgang med en gang!

Det koster kun Kr. 299,- pr måned, og er ingen bindingstid!

Bli Hjertemedlem nå! >>

Dette sier folk på Facebook

Ofte stilte spørsmål

 • Er det bindingstid?

  Nei, du kan når som helst melde deg via enten din egen profil på denne siden eller ved å sende meg en melding på Facebook eller til Kristine@hjertemedlem.no

 • Hvordan bestiller jeg 1:1 samtaler om jeg trenger det?

  Det gjør du ved å gå til www.Hjertemedlem.no

 • Hvordan fungerer betalingen?

  Du betaler med betalingskort etter du har laget profil. Om du får problemer sender du en mail til Kristine@hjertesamtaler.no