Hvordan hadde livet ditt vært..

..hvis du kunne gjøre akkurat det du ønsket, uten å måtte ta hensyn til:

  • Det evige tankekjøret

  • Det dårlig selvbildet

  • Den indre uroen

Hjertemedlem er for deg

som endelig vil føle deg tryggere i deg selv

  • 00Dager
  • 00Timer
  • 00Minutter
  • 00Sekunder
Bli med før tiden renner ut!

Hjertemedlemmer

sier dette:

Skrevet av: Helle

Viktig for meg

Skrevet av: Helle

Jeg synes Kristine er utrolig kunnskapsrik og reflektert og veldig fin i måten hun kommuniserer på. Temaene som tas opp er interessante og jeg har lært mange nye, gode teknikker. Tusen takk for at du har våget å ta steget og gjort dette til ditt arbeid. Og tusen takk for at jeg får være her inne.

Spennende og lærerikt

Kristine har utrolig mye kunnskap og erfaring, og gir god forklaring underveis hvis man lurer på noe i forhold til temaet i hvert tema. Jeg har lært så utrolig mye om meg selv og om følelser og det å kunne heale seg selv med gode veilednings og info videoer. Medlemssidene er spennende og lærerik med masse materiale og live videoer og med mange varierte meditasjoner.
Skrevet av: Terese

Endelig

Skrevet av: Terese

Meditasjon har for meg kun enda opp som ein irriterande kamp..før eg via Kristine si fine forklaring, forstår at det finnes små skritt inn mot meditasjon. Det gjermeg håp om at ei kan mestre dette viktige verktøyet som meditasjon er. Gler meg til resten av stega eg kan ta gjennom den gruppa. Tusen takk til deg Kristine!
Skrevet av: Tone

Kjempe bra <3

Skrevet av: Tone

Det er lett å få roen i seg med dette kurset, og man forstår hvor viktig hvert steg er for å utvikle seg. Takk Kristine <3
Skrevet av: Reidunn

Skrevet av: Reidunn

Har fulgt med på hva du legger ut og sett på livesendingene dine. Lærte mye og fikk flere verktøy som jeg har brukt på meg selv og andre med gode resultater. Har brukt Tft på meg selv og andre i forskjellige situasjoner med gode resultater, men du har fått meg til å identifisere mønstre i mitt følelsesliv som har vært stengt av p.g.a traumer. Ser nå meg selv på en annen måte, forstår og aksepterer at alle traumene har gjort meg til den jeg er på godt og vondt.

Medlemsfordeler:

Privat Facebookgruppe

Kun for Hjertemedlemmer!

Det er her inne alt som er live foregår, og du bli